Over Strobbe design

Bij Strobbe Design bundelen we meer dan 24 jaar ervaring om uw verwachtingen te overtreffen. In een steeds veranderende (grafische) wereld is innovatie essentieel.
Met onze ervaring, creativiteit en diepgaande expertise zorgen wij voor het verschil dat elke klant verdient.

Mijn ervaring is geworteld in ons familiebedrijf, Drukkerij Strobbe in Izegem, dat bekend stond om de populaire scheurkalender “De Druivelaar” en thermische tickets voor de amusementssector.

Onder de vleugels van mijn vader heb ik het grafische vak geleerd en heb ik actief meegewerkt aan de afwerking van drukwerk. Ik ben vertrouwd met drukpersen, begrijp de technische vereisten en weet hoe ontwerpen correct moeten worden aangeleverd voor drukwerk.

Het vermogen om met de klant mee te denken, op zoek te gaan naar klantgerichte oplossingen en innovatief en vernieuwend te zijn, zijn waarden die ik van jongs af aan heb meegekregen.

Mijn ervaring is de bagage die ik dagelijks inzet voor een strak, correct en een drukklaar ontwerp.

Experience is the brush that paints mastery in graphic design, blending creativity, technique, and intuition to create visual wonders.
Katrien Strobbe,
Grafisch Vormgever!
Katrien Strobbe

Ik ben een flexibele en resultaatgerichte ontwerper met uitgebreide ervaring in de grafische industrie.

Grafisch ontwerp gaat veel verder dan simpelweg copy/paste-werk. Ik geloof in actief meedenken met mijn klanten en het zoeken naar oplossingen die hun verwachtingen overtreffen. Ik begrijp dat elke klant uniek is en daarom streef ik ernaar om maatwerk te leveren dat perfect aansluit bij hun behoeften en doelen.

Mijn benadering is proactief en betrokken. Ik luister naar de wensen en eisen van de klant en ga een stap verder om innovatieve ideeën en creatieve concepten voor te stellen die het gewenste resultaat bereiken. Door mij in te leven in de visie en waarden van de klant, kan ik een op maat gemaakte oplossing bieden die zowel functioneel als esthetisch bevredigend is.

Kortom, ik ben er trots op dat ik verder ga dan alleen het leveren van standaardoplossingen. Ik wil mijn klanten verrassen met doordachte en effectieve innovatieve oplossingen die hun verwachtingen overtreffen en bijdragen aan hun succes.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.
INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?
Leg uw wensen en ideeën op tafel en wij gaan ermee aan de slag!
Contacteer ons
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer