Workiva, wat is het ...

Workiva is een krachtige softwareoplossing die werd ontworpen om organisaties te helpen bij het stroomlijnen van hun werkprocessen, het beheren van gegevens en het verbeteren van de samenwerking.

Workiva wordt breed gebruikt in verschillende sectoren, met name door financiële en boekhoudkundige teams. Het helpt bij het vereenvoudigen van financiële processen, zoals het opstellen van rapporten en het voldoen aan regelgevingsvereisten.

De software kan echter worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende organisaties, ongeacht hun omvang. Of het nu gaat om grote bedrijven met complexe gegevens of kleinere bedrijven die behoefte hebben aan gestroomlijnde processen, Workiva biedt flexibele oplossingen die de efficiëntie verbeteren en betere resultaten opleveren.

Control where you need it. Automation where you want it. Transparancy through it all.
Workiva

Toepassingen ...

Financiƫle rapportage

Financiële rapportage

Voor het opstellen van jaarrekeningen, kwartaalverslagen en financiële documentatie. Consolideert gegevens, valideert informatie en genereert nauwkeurige rapporten voor efficiënte financiële processen.
Compliance en regelgeving

Compliance en regelgeving

Ondersteunt bedrijven bij het voldoen aan wettelijke vereisten en brancheregulering. Verzamelen, analyseren en rapporteren volgens specifieke compliance-normen.
Interne controles

Interne controles

Opzetten van workflows voor controles, vastleggen van bevindingen en plannen van opvolgingsacties. Workiva verbetert controleprocessen en waarborgt naleving van de interne richtlijnen.
Samenwerking en documentbeheer

Samenwerking en documentbeheer

Workiva: Bevordert de samenwerking binnen teams en organisaties bij het gelijktijdig bewerken van documenten.
 
 

Belangrijkste functies ...

Efficiëntie en tijdsbesparing

Workiva stroomlijnt werkprocessen en automatiseert taken. Gebruikers consolideren, valideren en analyseren gegevens van diverse bronnen, waardoor ze snel nauwkeurige rapporten en documenten kunnen genereren. Dit vermindert fouten en bespaart kostbare tijd.
 

Verbeterde samenwerking

Met krachtige samenwerkingsmogelijkheden kunnen teams gelijktijdig aan documenten werken, wijzigingen bijhouden en opmerkingen delen. Realtime rapportagemogelijkheden zorgen voor up-to-date inzichten.

 

Geavanceerde functies en beveiliging

Workiva biedt workflowautomatisering, dataverbindingen met externe systemen en hoge gegevensbeveiliging. Automatisering bespaart tijd, dataverbindingen zorgen voor integratie met andere systemen en strenge beveiligingsmaatregelen beschermen gegevens.

 

Integratie met Adobe Indesign

Integratie met Adobe Indesign

Door de integratie van Adobe InDesign in Workiva kan men financiële gegevens of rapportinformatie uit Workiva direct in Adobe InDesign importeren en deze gegevens gebruiken voor het maken van visueel aantrekkelijke financiële rapporten of presentaties. Dit bespaart tijd en minimaliseert fouten die kunnen optreden bij het handmatig overzetten van gegevens.

Bovendien maakt de integratie het mogelijk om wijzigingen in de geïmporteerde gegevens in Workiva bij te werken en deze updates automatisch toe te passen in de Adobe InDesign-documenten. Dit zorgt ervoor dat de documenten altijd up-to-date zijn en consistent blijven, zelfs wanneer de gegevens in Workiva worden bijgewerkt.

Waar kunnen wij u helpen ...

Als grafisch freelancer kunnen wij u helpen bij de grafische opmaak van financiële rapporten door gebruik te maken van de ‘Workiva-software’.
Maak gebruik van onze expertise in grafisch ontwerp om de rapporten visueel aantrekkelijk en professioneel te maken.
Ontwerp en lay-out

Ontwerp en lay-out

Wij zorgen voor een aantrekkelijke en goed gestructureerde opmaak van de financiële rapporten. We kiezen de juiste typografie, kleurenschema's en visuele hiërarchie om de rapporten gemakkelijk leesbaar en begrijpelijk te maken.
Grafieken en infographics

Grafieken en infographics

We zetten complexe financiële gegevens om in duidelijke en overzichtelijke grafieken, diagrammen en infographics. Hierdoor kunnen lezers de informatie snel begrijpen en belangrijke inzichten opdoen.
Visuele consistentie

Visuele consistentie

We zorgen ervoor dat de opmaak van de financiële rapporten in lijn is met de huisstijl en branding van het bedrijf. We passen de juiste merkelementen, kleuren en stijlgidsen toe om een consistente visuele identiteit te behouden.
Samenwerking met Workiva-gebruikers

Samenwerking met Workiva-gebruikers

Als team players werken we samen met financiële teams die al gebruikmaken van Workiva-software. We importeren de gegevens en inhoud vanuit Workiva naar ontwerpsoftware zoals Adobe InDesign, waar we onze grafische ontwerpvaardigheden kunnen toepassen op de rapporten.
 

Bent u op zoek naar een grafisch freelancer met ervaring in integratie van Workiva en Adobe Indesign software ?
Dan bent u hier aan het juiste adres. Vraag naar onze mogelijkheden.
Wij helpen u graag om professionele en aantrekkelijke financiële rapporten te produceren. 
Toen we in 2021 beslisten Workiva te gebruiken voor ons jaarverslag, werd het snel duidelijk dat we dat met Katrien wilden blijven doen. Ze kent Bekaert door en door, weet hoe we werken, maar is bovenal een expert in InDesign die zich vastbijt in nieuwe DTP-ontwikkelingen. Dankzij haar doorzettingsvermogen en trial-en-error-attitude slagen we er nu al twee jaar in een fantastisch ontworpen jaarverslag af te leveren dat aan alle wettelijke verplichtingen voldoet! 
Fabian Deceuninck
Digital Communications Manager - Bekaert
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.
INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?
Leg uw wensen en ideeën op tafel en wij gaan ermee aan de slag!
Contacteer ons
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer